- De voordelen van een keramische tegel tegen een prijs van een beton tegel -

GeoCeramica, het beste van twee werelden. De combinatie van een keramische tegel op een sterke Stabikorn® onderlaag is uniek en revolutionair. Geen vuilhechting en een mooie harde strakke tegel. Doordat de keramische tegel is verbonden met een onderlaag van waterdoorlatend beton hoef je geen dure investering te doen voor de ondergrond; Je legt deze tegels gewoon op zand. De randen zijn zo strak dat je de tussenruimte kunt voegen. Mosgroei, onkruid en mieren krijgen zo geen kans.

Het keramiek is onlosmakelijk verbonden met de waterdoorvoerende Stabikorn®-laag met geïntegreerde afstandshouders. Hierdoor is plaatsing van deze sierbestrating makkelijk, snel en tegen relatief lage kosten in vergelijking tot normale keramische tegels. Bovendien is het product geschikt voor elk type ondergrond.

Laven Hoveniers Sittard heeft de afgelopen 2 jaar verschillende tuinen mogen aanleggen met Geoceramica en wij kunnen u niet alleen adviseren in de keuze voor de tegels maar ook in de keuze wat betreft voegmiddel. Uiteraard is het plaatsen van de tegels geen enkele probleem voor onze vakmannen!

Informatie opvragen of een afspraak maken klik hier